Fit&Sexy

Ushtrim qetësues i frymëmarrjes për gjumë të mirë

02/27/2024 15:36
nga:N K

Gjumi i qetë dhe i këndshëm mund të arrihet me ushtrim të thjeshtë dhe qetësues të frymëmarrjes për pak minuta para se të shkoni të flini

Lehtë do ta mësoni.

Mbyllni sytë dhe në mënyrë alternative merrni frymë nëpër gavrën e majtë të hundës, pastaj nëpër djathtën, transmeton Telegrafi.

Me gishtin e djathtë mbyllni gavrën e djathtë dhe ngadalë dhe thellë merrni frymë nëpër gavrën e majtë të hundës, mbylleni me gishtin e mesëm dhe ngadalë ngrini gishtin e madh dhe merrni frymën nëpër gavrës së djathtë.

Pastaj merrni frymë nëpër gavrën e djathtë të hundës dhe mbylleni me gishtin e madh dhe merrni frymë nëpër së majtës.

Përsëriteni disa minuta duke u përqendruar në frymëmarrje. /Telegrafi/