Lajme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni Universum International College: Nxitja e Bashkëpunimit të Arsimit Global

05/25/2023 14:46
nga:K G

Në një botë gjithnjë e më të ndërlidhur, universitetet po përqafojnë bashkëpunime ndërkombëtare për të përmirësuar cilësinë e arsimit dhe për t’u ofruar studentëve mundësi të ndryshme mësimi. 

Ky artikull hedh dritë mbi partneritetin midis Universitetit Shtetëror të Arizonës dhe Uni Universum International College , duke theksuar përpjekjet e tyre të përbashkëta për të nxitur arsimin global dhe për të promovuar shkëmbimin kulturor. 

Bashkëpunimi ndërmjet Universitetit Shtetëror të Arizonës dhe Uni Universum International College përfaqëson një angazhim për të nxitur edukimin global dhe për të promovuar shkëmbimin kulturor. 

Nëpërmjet nismave të tyre të përbashkëta, të dy institucionet synojnë të përgatisin studentët për sukses në një botë të ndërlidhur, të lehtësojnë kërkimin novator dhe të ushqejnë një mjedis mësimor të larmishëm dhe gjithëpërfshirës. 

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universumfacebook & instagram.