Lajme

UNI – Universum International College sërish pjesë e Panairit të Edukimit, vazhdon të ofroj studime me standarde amerikane

04/17/2024 20:11
nga:G C

UNI – Universum International College bëhet sërish pjesë e Panairit të 16-të të Edukimit në Prishtinë, për t’u takuar me maturantët, prindërit dhe të gjithë të interesuarit për t’u bërë pjesë e institucionit që ofron studime me standarde amerikane.

Nëpërmjet UNI International Office, studentët kanë pasur mundësinë të eksplorojnë dhe të përfitojnë nga një gamë e gjerë mundësish për studim jashtë vendit. Deri më tani, 1450 studentë të UNI – Universum International College kanë përfituar bursa për shkëmbime semestrale në 221 universitete partnere në 26 shtete të Evropës. Ky përkushtim i UNI ndaj përvojave ndërkombëtare reflektohet në numrin dhe diversitetin e universiteteve partnerë dhe në shpërndarjen gjeografike të tyre në mbarë botën.

Në UNI – Universum International College, programet janë të ndara në 5 fakultete: Fakulteti i Biznesit, Fakulteti i Shkencave Mjekësore, Fakulteti i Teknologjisë dhe Dizajnit, Fakulteti i Juridikut dhe Shkencave Politike dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Për t’u informuar më shumë rreth të gjitha këtyre mundësive, vizitoni UNI në Panairin e Edukimit në datat 16 dhe 17 prill.

Organizimi i Panairit të Edukimit, vjen si rezultat i kërkesës dhe nevojës së institucionet arsimore dhe nxënësve e studenteve për të pasur një platformë face-to-face komunikimi me të gjithë të interesuarit. Ky panair kontribuon direkt në ngritjen e vetëdijes së studentëve rreth informimit, përzgjedhjes dhe avancimit të tyre profesional gjithashtu dhe mundësisë së përfitimit të fondeve (bursa, internship dhe punës praktike).

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.

Për më shumë informata, kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.