Lajme

Udhëtojmë së bashku me Baki Travel, rezervoni dhe përfitoni nga zbritjet tona!

04/13/2024 10:36
nga:Y I

Destinacionet me ofertat më të reja.

Udhëtojmë së bashku me ofertat tona.

Rezervoni dhe përfitoni nga zbritjet tona

Pagesat mund ti bëni direkt në zyren tonë, Pejë, ose përmes bankës në llogaritë tona në:

Kosovë,

Gjermani,

Zvicer.

Per rezervime na kontaktoni:

+383 49 366 001

+41 76 734 79 70

Pejë (te stacioni i autobusave)

#udheto #Pejë #agjensionudhetimesh #bakitravel

#BakiAdventures #biletaautobusi

#udhetopaviza #sigurimshendetesor