Lajme

Udhëtim fantastik në Antalya me super ofertë! Rezervoni sot!

06/06/2024 17:40
nga:G B

🌴 Dashamirës të udhëtimeve, bëhuni gati për një aventurë të jashtëzakonshme në Antalya! 🌊

Early booking!

Hotele sa dush, veç bonja me gisht.

Ne çmim përfshihet:

🏨 Hoteli,
✈️ Fluturimi direkt për Antalya,
🚐 Transferi: Aeroport – Hotel – Aeroport,
📲 Asistencë e stafit FIBULA -24/7, gjatë gjithë kohës,
😊 Kënaqësia,
💯 Garanci.

Zgjedhe ofertën tuaj, dhe knaquni 🌹

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/045/049 24 25 26, Prishtinë dhe Albi Mall
045 87 55 55, Pejë
045 37 35 55, Prizren
045 37 36 66, Gjakovë

#yourTRAVELexpert