Cool

Trendi i çuditshëm i bukurisë, buzët e valëzuara

09/06/2021 13:07
nga:G C

Kemi parë vetullat e valzëzuara, kemi parë trendin e buzëve të Kylie dhe kemi parë fytyrat “perfekte”- por kjo nismë e ardhshme në Instagram i çon trended e bukurisë në një nivel krejt të ri. Buzët e valëzuara, janë tendenca më e re e bukurisë.

Trendi i buzëve të valëzuara është diçka e re, ku njerëzit në përgjithësi përdorin kozmetikë për t’i bërë buzët e tyre të duken, të valëzuara. Ndonjëherë është vetëm buza e sipërme, ndonjëherë është e sipërme dhe e poshtme. Sidoqoftë, kjo pamje ka të bëjë më shumë me shprehjen artistike sesa me çdo gjë tjetër-në fund të fundit, është pak e çuditshme, shkruan secretlifeofmom.com, transmeton Express Rozë.

Na pëlqen të mendojmë se ky trend e kthen gojën tuaj në një re të butë dhe me gëzof, “thanë krijuesit në PopSugar.

“Buzët e valëzuara duken përrallore kur pikturohen me ngjyra të theksuara, kështu që përdorni këtë metodë për kostumin tuaj të Halloween të njëbrirëshit Lisa Frank. Ose, bashkohuni me vetullën tuaj të zhurmshme dhe bëhuni personi më i modës në festën tuaj të kostumeve. “

Trendi i mbushjes së buzëve.

Buzët e valëzuara janë të përshtatshme për ngjyrat e guximshme, megjithatë, gjithashtu duket e mrekullueshme me ngjyrat pastel dhe tonet e tjera më të zbutura. Nëse doni një pamje me gojë më të vogël, mund të vizatoni edhe kacafytjet brenda vijës tuaj të buzëve, shkruan tutje në artikullin kushtuar trendit të ri të buzëve.