Showtime

Tenori Ramë Lahaj ka një koment për situatën në Veri

07/02/2023 10:07
nga:G C

enori Ramë Lahaj gjatë koncertit të tij në Ulqin është pyetur nga gazetarët për situatën në Veri.

Ai tha se të gjithë kanë shpresuar që konflikti është rregulluar, derisa shtoi se “jemi në një pikë ku duhet me vendos një herë e mirë”

“Ne të gjithë kemi shpresuar që konflikti është rregulluar një herë e mirë. Dmth jemi në një pikë ku unë nuk du me bo as deklarata politike por jemi në një pikë ku duhet me vendos një herë e mirë dhe duhet zgjedh një herë e mirë”, tha Lahaj.