Cool

Të gjithë mendojnë se është fëmijë i vogël/ Nuk do ta besoni sa vjec është Hesbullahu: Ka një sëmundje që s’e lë të rritet

06/14/2021 10:23
nga:G C

Hasbulla Magomedov ka çmendur internetin që kur videot e tij pushtuan TikTok-un gjatë javëve të fundit, por ka shumë njerëz që ende nuk e njohin rusin e etiketuar ‘Mini Khabib’.

Një nga pyetjet më të shpeshta që bëhet në lidhje me Hasbullën është sa vjeç është në të vërtetë. Përgjigjja ka tronditur shumë njerëz pasi u zbulua se pavarësisht tipareve të tij fëmijërore, Hasbulla është në të vërtetë 18 vjeç.

Një mjek ka publikuar një video në TikTok për të shpjeguar gjendjen e rrallë gjenetike përgjegjëse për shtatin e shkurtër dhe zërin e lartë të Hasbullas, si dhe prognozën dhe trajtimet e mundshme. Sipas Dr. Karan Raj, Hasbulla vuajnë nga mungesa e hormonit të rritjes, një çrr egullim gje netik që ndodh kur gjëndra e hipofizës së trurit (përgjegjëse për prodhimin e shumicës së horm oneve) nuk mund të prodhojë hor monin e rritjes.