04/07/2018 12:53

Në kaq ora arrin Marko Gjuriq në Kosovë

04/09/2018 08:18

Gjuriq: Serbia do ta mbrojë popullin e vet në Kosovë

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, të cilit pas arrestimit më 26 mars në veri të Mitrovicës dhe dëbimit nga Kosova i është ...