09/21/2017 12:46

Hahn dhe Mogherini: Pro prespektivës europiane të Ballkanit Perëndimor

11/12/2017 11:10

Hahn: Dy vitet e ardhshme do të jenë pozitive për procesin e zgjerimit të BE-së

Dy vitet e ardhshme do të jenë të mira për zgjerimin, deklaroi komisari evropian Johannes Hahn. Bullgaria do të jetë kryesuese e BE-së në vitin 2018, past...