07/29/2017 16:35

Vëllai i Ballist Morinës ka një thirrje të fuqishme për kryeministrin dhe ministrin e Drejtësisë

07/31/2017 11:41

FSHF angazhim direkt në lirimin e Morina-s

Lirimi i Ismail Morinës është kthyer në prioritetin e Federatës Shqiptare të Futbollit. Shefi i Administratës në institucionin e futbollit, Denis Bastari zbuloi a...