Lajme

Shokët me dedikime prekëse për dy nxënësit e vrarë që u varrosën sot në Gllogjan

11/28/2021 15:04
nga:Q R

Qindra persona kanë marr pjesë në varrimin e dy nxënësve që u vranë nga sulmi në Gllogjan të Deçanit.

Para fillimit të ceremonisë, moshatarja dhe shoqja e dy nxënësve të vrarë iu kanë dedikuar poezi emocionuese.

Qeveria ofron 20 mijë euro për informata që çojnë në arrestimin e autorit të vrasjeve në Gllogjan