Lajme

Sa për me nda ndihma “Qeveria e Ndihmave dhe Transfereve”, nuk na duhet qeveria fare

12/13/2023 14:33
nga:Shenoll Muharremi

Shenoll Muharremi:

Sa për me nda ndihma “Qeveria e Ndihmave dhe Transfereve”, nuk na duhet qeveria fare.

E kontraktojmë një kompani të vogël private me 100,000euro në vit edhe e kryen këtë shërbim.

Nuk kemi nevojë me i harxhu me qindra milionë për qeveritarë, makina e derivate, udhëtime e shumë benefite tjera.

Dilni nga zona e komfortit djem edhe krijoni politika zhvillimore që kur i investoni paranë publike me pas kthim për bizneset tona dhe ekonominë vendore që është në stres të madh.

E jo merrjau paret përmes taksave bizneseve vendore e qiti jashtë vendit ka -5miliardë cdo vit. Kjo vetëm na varfëron edhe më shumë si kanë demostruar numrat viteve të fundit.