Lajme

Qytetarët ankohen për trotuar të dëmtuar dhe gropë në rrugë, Komuna e Skenderajt merr masa

11/21/2023 14:50
nga:N K

Dy ankesa të disa qytetarëve të bëra ditë më parë për një trotuar të dëmtuar dhe për një gropë në një rrugë, janë rregulluar nga Komuna e Skenderajt.

Kështu është bërë e ditur në një postim në rrjetin social në Facebook në faqen zyrtare të platformës ndreqe.com.

“Dy ankesa, një për trotuar të dëmtuar dhe një për gropë në rrugë, të raportuara nga qytetarët në Komuna E Skenderajt janë rregulluar nga komuna. Për më shumë klikoni në linkun https://ndreqe.com/reports dhe zgjedhni raportimet e rregulluara nga komuna e Skënderajt”, thuhet në postim.

Ndërkaq, vazhdoni të raportoni për zgjidhje më të shpejtë të problemeve në Komunën tuaj.