Fit&Sexy

Qëndroni disa ditë larg njëri-tjetrit, i bën mirë martesës

10/30/2022 07:32
nga:G B

Një studim i ri ka treguar se sekreti i një martese të lumtur është të qëndroni larg njëri-tjetrit për 5 ditë në muaj.

Ata që punojnë larg shtëpisë thonë se kanë marrëdhëniet më të lumtura. Kjo i bën të kuptojnë se sa i mungon partneri/partnerja dhe janë më të pasionuar kur janë bashkë.

Por pesë ditë është koha ideale për të qëndruar larg. Një sipërmarrës që e bën këtë metodë tha: “Distanca është e rëndësishme pasi më bën të kuptoj sa shumë e dua atë.”

Studimi përfshiu 2 mijë persona; 4 në 10 prej tyre thonin se punonin larg shtëpisë për disa ditë dhe kishin martesën ideale.