Cool

Pse duhet bërë punë vullnetare?

01/12/2022 12:18
nga:Donika Fetahu

A e dini se në botë puna vullnetare vlerësohet aq shumë saqë u vendosin edhe një vlerë monetare të kohës së tyre.

Puna e një vullnetari mund të jetë më e vlefshme se puna e rregullt e një personi!

Sidoqoftë, ka shumë efekte anësore të vullnetarizmit që e bëjnë atë edhe më të vlefshëm.

Shumica prej nesh dëshiron të ndihmojë ata që janë më pak me fat se vetja e tyre.

Të bëhesh vullnetar, ju do arrini të bëni një ndryshim!

Por, vullnetarizmi ka edhe më shumë përfitime.

Vullnetarizmi ndërton komunitetin.

Të punosh si vullnetar, nuk do ndiheni të vetmuar, largon stresin dhe depresionin madje vullnetarët promovojnë jetëgjatësinë.