Lajme

“Propagandist i Serbisë”- Ramabaja përplaset me Fatmir Shehollin dhe ndërpren lidhjen gjatë intervistës

09/19/2023 19:41
nga:Y I

Debati në mes të analistit Sadri Ramabaja dhe Fatmir Shehollit ka eskaluar duke e akuzuar njëri tjetrin.

Kjo ka ndodhur në “Euronenw albania”, teksa përmes lidhjes virutale janë ftuar për të diskutuar për zhvillimet e fundit në Kosovë.

Gjatë emisionit Ramabaja e akuzoi Shehollin që po bën propagandë, pasi debati vazhdoi, Ramabaja tha se “Sheholli nuk është analist por propagandist i Serbisë”.

Më pas Sheholli buzëqeshi dhe i tha Ramabajës se ai është “ishte propagandist i Jugosllavisë”.