Showtime

Prishin raportet shoqet e ngushta VIP pas 20 vitesh

11/18/2023 20:46
nga:Y I

Shoqëria e Afërdita Paqarada dhe Diellza Kolegecit mbijetoi për shumë vite.

Por, siç duket dy ikonat e bukurisë shqiptare kanë prishur raportet e tyre pas 20 vitesh.

Prive raporton se ato më nuk flasin me njëra tjetrën.

Po ashtu, as Ballon Shqiptare nuk do të realizohet më nga të dyja.

Aktualisht atë po e realizon vetëm Diellza.