Lajme

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

06/21/2022 11:43
nga:K G

Petrol Company ju prezanton befasinë e shumëpritur në Ditën e Verës, nga 21 qershori e deri më 26 qershor, përfitoni nga zbritjet e pa pame!

Pikërisht në Ditën e Verës, Petrol Company zbret çmimet në Benzinë dhe Diesel, në të gjitha pikat dhe për të gjithë klientët e saj, ku çmimi për litër do të jetë: Benzinë 1.70 Euro ndërsa Diesel 1.85 Euro.

Shfrytëzojeni ofertën dhe furnizohuni me derivate cilësore si dhe me çmime më të lira në vend, në Petrol Company.

Për më shumë shiqo videon: