Showtime

Përplasje mes Rozës dhe Ilnisës

02/21/2024 19:47
nga:Y I

Pas përfundimit të spektaklit të kaluar dy prej banoreve të shtëpisë, Roza dhe Ilnisa patën një përplasje.

Sipas Rozës, argumentet e Ilnisës janë bosh dhe pa peshë.

Kjo e fundit vendosi të injoronte Rozën duke u ngritur nga tavolina dhe i tha se nuk do të vazhdonte muhabetin me të.

Duket se nuk ka pasur ndikime të mira tek Ilnisa, pas debatit të Rozës dhe Meritonit gjatë javës së kaluar.

Lidhja e Meritonit dhe Ilnisës është bërë mjaft e përfolur dhe ka shkaktuar edhe debate të forta në shtëpi