Geek

Përdoruesit e Madden 24 ankohen për defekte në audio, si në PS5 ashtu edhe në kompjuterë

08/20/2023 19:58
nga:G C

Lojtarët e Madden 24 në PlayStation 5 dhe kompjuterë po përballen me audio të bezdisshme dhe kërcitëse dhe zhdukje të kanaleve të zërit.

Një postim në subreddit-in e Madden thotë se, gjatë lojërave, gjysma e audios ndërpritet dhe më pas kthehet me njëfarë statike sa herë që përfundon një aksion dhe gjithashtu edhe kur shfaqet një skenë prerëse.

Problemet duket se prekin më së shumti lojtarët me konfigurimin e zërit rrethues, qoftë nëpërmjet altoparlantëve ose kufjeve, transmeton Telegrafi.

Nilay Patel i The Verge konfirmoi se problemi po ndodhte në PS5-në e tij gjatë përdorimit të pajisjes Dolby Atmos dhe vazhdon edhe pasi të ketë kaluar audio daljen e PS5 në vetëm modalitetin stereo.

Përgjatë postimit të Reddit, përdoruesit thonë se dëgjojnë tinguj të zhurmshëm çdo disa sekonda ose sa herë që ndalojnë lojën, duke sugjeruar se problemi vjen nga një ndryshim në dalje të audios.