Lajme

Për ty që ke stil – Brendi i fuqishëm italian SMEG po vjen në Kosovë!

06/06/2023 16:42
nga:K G

Një atmosferë e ngrohtë shtëpie e familjare ndjehet më së miri kur aroma e ushqimit që servohet në pjatat unike ju bën ta përjetoni vërtetë lumturinë familjare përgjatë darkave së bashku.

Ky brend që gërsheton kualitetin me dizajnet moderne, sjell disa pajisje të cilat kanë për qëllim lehtësimin, përmirësimin dhe diversikimin e rutinës suaj të përditshme.

Arkitektët më të shquar botërorë e japin fjalën e fundit në pajisjet SMEG për t’u siguruar se çdo produkt që e blini do t’jua shtojë vlerën në shtëpinë tuaj.

Me një fjalë “SMEG i ka të gjitha”!

SMEG do hapet më 13, 14 dhe 15 qershor ku do të jetë një SMEG WEEK, me qëllim që secili të ndihet i/e veçantë.

Adresa: Arbëri, Rr. Ahmet Krasniqi nr.113, Prishtina!

Për detaje tjera:
Instagram: instagram.com/smeg.ks/
Facebook: facebook.com/smeg