Cult

Për të tretën fundjavë radhazi, ‘Black Adam’ kryeson në Amerikën e Veriut

11/07/2022 09:29
nga:G C

“Black Adam” është filmi numër një në Amerikën e Veriut për të tretën fundjavë radhazi, duke fituar 18.5 milionë dollarë shtesë në shitje biletash.

Në vendin e dytë është “One Piece Film: Red” me 9.5 milionë dollarë, i ndjekur nga “Ticket to Paradise” me 8.5 milionë dollarë, “Smile” në pozitën e katërt me 4 milionë dollarë dhe “Prey for the Devil” në të pestën me 3.9 milionë dollarë.

“Lyle, Lyle, Crocodile” është renditur në pozitën e gjashtë me 3.4 milionë dollarë, “The Banshees of Inisherin” në pozitën e shtatë, “Til” në të tetën me 1.9 milionë dollarë, “Halloween Ends” në të nëntën me 1.4 milionë dollarë dhe “Terrifier 2” në pozitën e dhjetë me 1.2 milionë dollarë, transmeton Klankosova.tv

Top dhjetëshja e kësaj fundjave fitoi rreth 54.2 milionë dollarë, krahasuar me interpretuesit më të mirë të fundjavës që fituan rreth 63.6 milionë dollarë, përfshirë “Black Adamin” me 27.7 milionë dollarë.