Fit&Sexy

Për një grim sa më natyral, zëvendësojeni maskarën tuaj të zezë me këtë

06/02/2022 23:19
nga:G C

Është koha për t’i dhënë pak pushim maskarës tuaj të zezë.

Me siguri po mendoni, “Prisni, njerëzit blejnë maskara tjetër përveç asaj të zezë?”

Një maskara e zezë bën mrekulli për sytë e tu sa herë që doni të keni një grim pak më dramatik. Por kur doni një pamje grimi më pak intensive, të tipit “natyrale”, provojeni një maskara bojë kafe, dhe kjo i jep mollëzave tu juaja një pamje delikate, natyrale që është më pak e ashpër sesa ajo që do të marrësh nga pigmenti ultra i zi.

Është veçanërisht e shkëlqyeshme nëse keni qerpikë të shkurtër – maskara bojë kafe i jep thellësi dhe dimension syve tuaj pa rënë shumë në sy.

Mund ta shihni krahasimin tek fotot e mëposhtme: