Fit&Sexy

Për një dukje perfekte këtë verë, duhet të provoni këto modele gërshetash

07/08/2021 16:18
nga:G C

Trendi i flokëve këtë verë? Është padyshim obsesioni me gërsheta!

Fatkeqësisht shumë nga ne nuk zotërojmë aftësinë hyjnore të thurjes së gërshetave. Por ne jetojmë në kohën e internetit e video autorialet janë më të qasshme se kurrë.

Gërshetat janë kudo dhe në çdo formë, të dekoruara me lule apo kapëse. Gërshetat franceze ose gërshetat bisht apo gjermane, do të jenë kudo këtë verë të nxehtë. E arsyeja është pikërisht se janë shumë praktike për ditët përvëluese të verës dhe duken super bukur!

Qoftë mbrëmje me shoqet, takim romantik bile dhe ditën e dasmës këto gërsheta premtojnë një dukje shume fine dhe elegante.

Që të frymëzoheni ne kemi mbledhur disa modele gërshetash për ju: