Showtime

Olta-Kiarës: Je lojtare, po e shfrytëzon Luizin! Moderatorja habit me reagimin

03/21/2023 12:33
nga:N M

Olta është e sigurt se Kiara po e shfrytëzon Luizin për lojë, por moderatores duket se nuk i intereson aspak mendimi i saj. “Je lojtare, ti po shfrytëzon Luizin”, i ka thënë Olta gjatë një bisede me të dhe me Qetsorin.

Kiata ka qeshur nga ky koment duke mos e kundërshtuar. Olta i ka shtuar se kur të kthjellohet nuk do i marrë gjërat aq me të qeshur.

Ndonëse Olta ia bëri të qartë se nuk po tallej me ato që i tha, Kiara shprehu se nuk i’a merr për keq këtë gjë.