Lajme

Oferta për shqiptarët e Zvicrës dhe Gjermanisë për të kaluar Festat e Fundvitit në Kosovë

11/25/2023 16:19
nga:G B

Festat e fundvitit janë një periudhë e veçantë e vitit, kur shumë njerëz festojnë dhe shijojnë kohën me familjen dhe miqtë.  Pra, festat e fundvitit janë një mundësi për të shprehur gëzimin, dashurinë dhe mirënjohjen për të gjithë ata që janë pjesë e jetës sonë.

Për të gjithë shqiptarët që dëshirojnë të udhëtojnë drejt Prishtinës nga Basel, Berlin, Dusseldorf, Stuttgart, Munster Osnabruck, Munchen, Nurnberg, Memmingen  dhe Ljubljana opsioni më i mirë mbetet Prishtina Ticket.

Prishtina Ticket është kompania më e madhe shqiptare që operon në Aeroportin e Prishtinës. Prishtina Ticket ofron mundësi unike të rezervimit të biletave online duke ofruar bileta ekonomike.

Shfletoni Prishtina Ticket, zgjidhni destinacionin tuaj të preferuar me biletë ekonomike. Nëse tregoheni fleksibil në kohë, kjo do të ju mundësojë të realizoni udhëtimet tuaja çmime shumë ekonomike.

Prishtina Ticket biletën mund ta rezervoni duke telefonuar në shërbimin për klientë, çdo ditë duke filluar nga ora 8:00 deri 23:00.

Pagesën e biletës tuaj mund ta realizoni lehtësisht nëpërmjet Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Për të gjitha informacionet mund të telefononi në:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

 

Ne fluturojmë këto destinacione:

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

 

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.