Showtime

“Nuk je mësuesja ime”, Lumbardhi debaton me Alben

11/12/2023 07:33
nga:Sh R

Alba dhe Lumbardhi kanë pasur një debat mes tyre ku këtij të fundit iu kërkua të flasë me respekt.

Lumbardhi i tha Albës se ia mbylli gojen para banorëve të tjerë, ndërsa ajo iu përgjigj “fol me respekt kur flet me mua”

“Nuk je mësuesja ime, Alba”, ishte përgjigja e Lumbardhit.