Lajme

“Nuk do të na duhet liberalizimi i vizave, me këtë trend të emigrimit të popullatës”

11/29/2022 11:02
nga:Arianit Koci

Shkruan: Arianit Koci

Nuk do të na duhet liberalizimi i vizave, me këtë trend të emigrimit të popullatës.

Krijoj miqësi shumë lehtë, prandaj edhe po e vërej këtë fenomen.

Shumica prej djemve dhe vajzave që kanë punuar në kafene dhe parkingje ku une gravitoj, e kanë gjetë mënyrën me e fillu jetën e re, jashtë Kosovës.

I njoh me emra dhe mbiemra. Më ka ndodhë me pi kafe dhe me bisedu për hallët e tyre.

Sot në mëngjes, një burrë rreth të 40-ave – ka punuar në kafene afër zyrës, m’u lajmërua prej Suedisë.

Gjynah se shumë punëtor dhe person i mirë është.

Gruan dhe fëmijet i kishte marrë me vete.

Sipas tij, ka lindë për së dyti.