Geek

Njihuni me emoji-t e reja që do t’i shtohen tastierës suaj

07/30/2022 22:21
nga:G B

Një fytyrë që dridhet, dy duar shtytëse dhe një zemër e thjeshtë rozë. Këto janë vetëm disa nga emoji-t që do të miratohen këtë shtator.

Përpara Ditës Botërore të Emoji-ve, Emojipedia ka krijuar modele modelesh për çdo emoji kandidat. Ndërsa disa mund që edhe të ndryshojnë, shumica e paraqitur për miratim janë konfirmuar.

Përfshirje të tjera në draft listën e ‘Emoji 15.0’ së bashku me ‘Shaking Face’ dhe ‘Pink Heart’ janë Zemra blu e lehtë, Zemra gri, Gomari, Kandili detit, Krëhëri i flokëve dhe një Khanda – simboli i besimit Sikh. Imazhet e Emojipedia të paraqitura më sipër janë vetëm një mënyrë në të cilën mund të duken këto emoji, krijuar nga Shefi i Emoji Design Joshua Jones në Emojipedia. Ky është viti i tetë që ofrojnë modele emoji përpara mbërritjes së tyre zyrtare në tastierën e emoji-t.

Për më tepër, duke qenë se kjo është vetëm një draft listë emoji, çdo emoji mund të ndryshojë përpara miratimit përfundimtar në shtator 2022. Megjithatë, vlen të theksohet se shumica e kandidatëve për draft emoji-t kanë përfunduar të përfshirë në listën përfundimtare gjatë viteve të fundit – duke përfshirë çdo emoji që kemi parë nga draft lista e Emoji 14.0 e vitit të kaluar përpara Ditës Botërore të Emoji 2021.