Uncategorized

Nëntori sjellë Magjinë në ETC

10/29/2020 10:25
nga:Gazeta Blic

Një muaj dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3kDnx7U

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30
artikuj me Gratis apo Duo Pack.

Për konsumatorët e ETC , kjo javë nga data 30 tetor deri me 5 Nëntor do të jetë më argëtuese nën
përcjelljen e aktiviteteve Magjike.

Rreth 5000 Dhurata , mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë shumë Dhurata dhe surpriza .

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

 

(Artikull i sponsorizuar)