Zgjedhjet Lokale

Mësoni orën kur do të votojë nesër kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj

11/13/2021 17:37
nga:Y I

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, do të votojë nesër në QV “Ali Sokoli” Prishtinë, ora 10:00.

Nga kjo parti kanë bërë me dije se konferencat e rregullta mbahen në Selinë Qendrore në ora 13:00 dhe 17:00.