Geek

Mësohet data e hedhjes në treg të iPhone 14

08/19/2022 12:54
nga:G C

Apple ka njoftuar datën e ngjarjes së madhe vjetore e cila do të mbahet me 16 shtator. Në këtë eveniment të madh pritet lansimi i iPhone 14, Pro dhe Max.

Ngritja e çmimeve në treg global do të prek edhe kompaninë e njohur ngase çmimet e do modeleve të reja do të jenë më të larta se të gjitha modelet e tjera.

Seria e re e iPhone bazohet në sistemin operativ iOS 16, i cili sjell një sërë përmirësimesh dhe mundësish personalizimi për aplikacionet, widget-et, ekranin e kyçjes dhe më tepër.