Showtime

Melisa, Andit: A ke menduar ndonjëherë për ndonjë strategji të Gresës kundër vetes?

02/26/2023 16:07
nga:G B

Melisa i ka folur Andit për raportin e tij me Gresën, banoren tjetër të shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Melisa i tha atij se a ka menduar ndonjëherë që Gresa përdorë ndonjë strategji kundër tij.

Andi i tha se Gresa është e vetmja banore e BBVK-ës për të cilën mendon se nuk ka strategji ndaj tij.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.