Cool

“Ma ke përzi krejt”, reagimi i qytetarit derisa mundohet të bëj dallimin mes “Zgjedhje” dhe “Zgjidhje”

11/12/2021 12:14
nga:M K

Në vazhdën e pyetjeve më provokuese, “#Gjesi” kësaj radhe qytetarët i ka pyetur për dallimin mes fjalëve “Zgjedhje” dhe “Zgjidhje”.

Jo rrallëherë kemi pasur rastin të dëgjojmë debate se kur përdoret njëra, e kur tjetra.

Me shumë siklet, qytetarët janë munduar të japin shpjegimin e tyre. Një pjesë e mirë nuk e dinin dallimin, gjersa njëra nga ta u hutua aq shumë dhe reagime i tij ishte epik.

Këtë dhe reagimet e tjera mund t’i shikoni në videon më poshtë.

11/21/2021 20:44

Humbën zgjedhjet, japin dorëheqje disa kryetar degësh