Showtime

Luizi: Për mua të shtunën mbaron “Big Brother”

03/22/2023 11:54
nga:N M

Mbrëmë Kiara dhe Olta shkuan kokë më kokë në televotim.

Njëra nga largohet të shtunën.

Pas kësaj Luizi gjatë “prime” në një formë apo tjetrën “kërcënoj” produksionin duke paralajmëruar largimin e tij nëse Kiara eliminohet.

Edhe pas “prime-t” ai ka diskutuar me Fotininë.

Ai tha se nëse eliminohet Kiara për të mbaron “Big Brother”.

Këngëtari tha se të shtunën vendoset nëse dëshirojnë të vazhdoj ai apo ajo, referuar Oltës