Showtime

Lugati sonte bëhet pjesë e mbrëmjes Prime

01/23/2023 10:02
nga:N M

Gjon Karrica sonte bëhet pjesë e mbrëmjes Prime.

Pas shqetësimeve që ka pasur tash e disa ditë, Lugati është në gjendje super të mirë dhe sonte i bashkohet mbrëmjes.

Artisti i cili rrëmbeu zemrat e mijëra shqiptarëve do të flasë sonte për shumëçka.