Cult

Lirika Matoshi ndër 600 personalitetet globale

12/04/2021 13:26
nga:G C

Dizajnerja kosovare Lirika Matoshi nga Hajvalia ka hyrë në mesin e 30 figurave më të rëndësishme të artit dhe modës në Amerikë, nën moshën 30 vjeçare.

Revista më me ndikim në SHBA FORBES Magazine e ka futur Lirikën në këtë listë prestigjioze duke shkruar edhe për prejardhjen e saj nga Kosova.

KLIKO LINKUN