Lajme

Lëvizja Feministe Studentore i ndërpret ligjeratën dhe e largon nga salla profesorin që po akuzohet për ngacmim seksual

04/18/2024 13:34
nga:G B

Lëvizja Feministe Studentore të enjten i ka ndërprerë ligjëratën profesorit Xhevat Krasniqi duke e larguar nga salla.

Në momentin e largimit, Lëvizja njofton se policia ka qenë e pranishme, në hapësirat e universitetit.

Njoftimi i plotë i Lëvizjes Feministe Studentore:

Xhevat Krasniqit, ja ndërprejtëm ligjëratën, dhe e larguam nga salla. Policia përsëri erdhi në hapësirat e universitetit për të mbrojtur të denoncuarin për ngacmim seksual, në vend se ta arrestoj atë.

Ne jemi të vendosur/a, rrugë tjetër pos përjashtimit nuk ka. Rezistenca jonë vazhdon!