Showtime

Largimi i Fifit la shumë tronditje, banorët falin namaz brenda shtëpisë

11/25/2021 19:31
nga:G C

Shumë prej tyre nuk e përjetuan aspak mirë vendimin e saj pasi ka qënë një person shumë i rëndësishëm brenda asaj shtëpie me të mirat dhe të këqijat e saj.

Menjëherë pas largimit të Fifit disa nga banorët u falën.

Kujtojmë se këngëtarja la shtëpinë për shkak të një gjendjeje emocionale të rënduar.