Cool

Ky labrador ka një aftësi të jashtëzakonshme

10/20/2021 16:48
nga:G C

Labrador Dexter krenohet me një aftësi vërtet të pazakontë. Është në gjendje të qëndrojë i qetë për orë të tëra dhe ta mbajë vezën në ballë.

Ai tregon aftësi të pabesueshme balancimi në TikTok, dhe për shkak të forcës ka fituar një reputacion të lakmueshëm.

Disa nga videot e tij kanë marrë miliona shikime dhe pëlqime. Më i popullarizuari është ai në të cilin pronari vendos një vezë në feçkën e Dexter, dhe ai ngrin dhe sigurohet që veza të mos bjerë në dysheme. Nëse do të ketë sukses në këtë nuk është aspak në pyetje.

“Ai është tërësisht i fokusuar”, “Ky nuk është qeni im. Ai do ta hante atë vezë përmes hundës”, janë komentet e disa shikuesve të impresionuar nga superfuqia e Dexter.

Pacienti Labrador mbante gjithashtu shumë sende të tjera në feçkën e tij – nga një top tenisi, përmes picës, deri tek një mollë.