Showtime

Krisje në raportet mes çiftit? – Shkak Edona James, Ilirjana shfaqet mjaft xheloze në të

11/14/2023 16:53
nga:G C

Ilirjana është shprehur e pakënaqur me një veprim që Edona e ka bërë ndaj saj dhe Adrit.

Ajo i tha Adrit se Edona i ka thënë asaj se i pëlqen i fejuari i saj.

“Mendoj se e ka për hajgare, çka nëse e ka përnime, çka të intereson ty?”

“Mua po më keshet se mbrëmë jo burri yt diçka, tash mbrëmë ju filluat jo i pëlqen e jo nuk i pëlqen”.

“Nëse vazhdon serioz nuk mundem e di që është hajgare dhe po të ngacmon por kjo e sotit nuk është në rregull, nuk mundet dikush të vijë të më thotë unë i pëlqej burrit tënd”, ka thënë Ilirjana.