Cool

Kosovarja që luan rolin e “msitit”, bashkoi 40 çifte

10/21/2021 11:25
nga:G C

Një shqiptare po “msitnon” çiftet në rrjete sociale.

Brikena për ATV, ka thënë se ka bashkuar rreth 40 çifte. Lidhjen me e parë mes një çifti të mundshëm, ajo e bën në Tik Tok, dhe thotë se kjo ka filluar që nga koha e pandemisë.

Brikena jeton në Amerikë.