Geek

Kjo është mënyra e duhur për të karikuar iPhone tuaj

08/17/2022 15:33
nga:G B

Jo pak konsumatorë ankohen për karikuesit e iPhone. Por Apple na jep këshillat e nevojshme që do të ndryshojnë jetëgjatësinë e batërisë tuaj dhe ku është padyshim një lajm i mirë. Pra, sipas Apple, nuk është mirë të vazhdojmë të karikojmë celularin tonë kur është 100% i karikuar.

Luan gjithashtu një rol të rëndësishëm furnizimi ekskluzivisht i karikuesve të kompanisë. Produktet Apple duhet të jenë të çertifikuara. pasi ato nuk do ta dëmtojnë jetëgjatësinë e baterisë. Sa i përket karikimit pas baterisë 100%, është sugjerimi perfekt që vjen nga vetë Apple, nëse karikoni telefonin natën.

Është e rëndësishme që tashmë të keni të aktivizuar opsionin në iPhone (nëse është “ka funksionuar” iOS 13 ose version më i ri) “Optimize Charging”. Kështu, do të zgjasë shëndetin e mirë të baterisë.