Cool

Këto janë profesionet që sjellin më shumë para në Kosovë

11/17/2021 10:55
nga:Gazeta Blic

“#Gjesi” ka pyetur sot qytetarët se cilat profesioni mendojnë se sjellin më shumë para në vendin tonë. Përgjigjjet ishin interesante dhe prej më të ndryshmeve.

Por, një pjesë e mirë e tyre mendonin se nëse merresh me politikë në Kosovë, mund të pasurohesh.

Të gjitha përgjigjet mund t’i dëgjoni në videon më poshtë.