Showtime

Këta janë të preferuarit dhe jo të preferuarit për këtë javë

11/13/2023 23:40
nga:Lorik J

Big Brother VIP kishte hapur një televotim për më të preferuarin në shtëpi.

Nga votat e publikut në këtë javë në Big Brother VIP Kosova 2 janë

Edona ka qenë e preferuara e parë e publikut derisa Azemi ka qenë i dyti më i preferuari i javës.

Gania ka qenë i treti.

Ndërkaq, banorët e tjerë që nuk kanë qenë të preferuar të publikut kanë qenë Dominiku që ka marrë më së paku vota të publikut.’

Banori tjetër që ka marrë më së paku vota kanë qenë çifti që konkurrojnë si një konkurrent kanë qenë Adri dhe Iliriana.

E fundit që ka qenë më pak e preferuar ka qenë Alba, e cila për këtë javë ka qenë jo e preferuar.