Cult

Këta filma emocionues duhet t’i shikoni patjetër!

06/07/2021 13:06
nga:G C

Për të gjithë ata që janë merakli në filma, ka një zgjidhje për ju.

Shumica e njerëzve e kalojnë pranë televizionit dhe ka një mori filmash emocionues që ngërthejnë në vete mesazhe.

Më poshtë keni listën me 10 prej tyre.

1. 12 Years a Slave (2013)

2. The Wicker Man (1973)

3. The Passion of the Christ (2004)

4. The Last King of Scotland (2006)

5. Bone Tomahawk (2015)

6. The Lovely Bones (2009)

7. A Star is Born (2018)

8. The Family Stone (2005)

9. Just Mercy (2019)

10. Eden Lake (2008)