Fit&Sexy

Këshilla për seksin oral që gjithkush duhet t’i praktikojë

05/27/2022 10:00
nga:G C

Shumica e njerëzve e anashkalojnë seksin oral për të kaluar menjëherë te penetrimi seksual sepse supozohet se është pjesa më e këndshme e të gjithëve.

Epo, shumica e njerëzve e kanë gabim. Seksi oral mund të jetë thellësisht i kënaqshëm pasi zgjon të gjitha shqisat tona, duke e lënë personin që merr seks oral të përpëlitet nga kënaqësia. Këtu janë disa këshilla për seksin oral që të gjithë duhet t’i dinë!

Mbani higjienë të mirë.

Për të bërë seks oral, duhet të jesh shumë i pastër atje poshtë. Askush nuk dëshiron të përshëndetet me një erë të keqe. Të bësh një dush para se të bësh, është një ide e mirë sepse kjo do t’ju bëjë të keni vetëbesim dhe do t’ju çlirojë nga stresi nëse keni ndonjë.

Shmangi ushqimin që ndryshon aromën e trupit.

Disa ushqime që hani mund të ndikojnë në erën e trupit tuaj. Ushqimet që kanë erë të fortë mund ta bëjnë zonën tuaj private të nuhasë krejt ndryshe. Pra, është më mirë të kënaqeni me ushqime të buta që nuk janë shumë pikante, me sheqer ose hudhër.

Mos u ngutni.

Seksi oral duhet bërë ngadalë. Nxitimi për të kënaqur partnerin tuaj atje poshtë ose do t’i sjellë atij një nxitim ose thjesht një humor të thartë! Duke ecur ngadalë dhe ngadalë duke e fërkuar partnerin tuaj atje poshtë do të rrisë stimulimin, duke i hapur rrugën një ndjesie qiellore.