Showtime

Keisi në një lidhje me Lorencin jashtë ‘Big Brother VIP’? Mikesha e saj thyen heshtjen

03/21/2023 08:22
nga:G B

Frensi Danga shoqja e Keisi Medinit, ka deklaruar në “Shqipëria Live” se nuk besonte te jetëgjatësia e raportit të saj me Kristin. 

“Mendoja se kur të dilnin do ndaheshin sepse nuk janë tipa të ngjashëm dhe nuk kanë asgjë të përbashkët. Edhe karakteri, edhe ana fizike.”-tha ajo.

E pyetur nëse Lorenci ndikoi në ndarjen e saj nga Kristi, shoqja e Keisit tha: “Keisi e shpjegoi edhe vetë shumë qartë. Në momentin kur u bë imitimi nga Visi, ajo e pa veten dhe se si vepron. Plus hyrja e Sabianit, plus edhe Gerti i tha “Je bërë si shërbëtorja e Kristit”. Nuk besoj se ka lidhje fare Lorenci. Ka marrë sinjale dhe e kuptoj veten e saj se ishte diçka që nuk po ecte.”

Por, çfarë e lidh Keisin realisht me Lorencin? Miqësi, apo lidhje romantike?

“Vetëm miqësi. Kanë një shoqëri të përbashkët, profesioni i ka lidhur të dy.”-deklaroi shoqja e këngëtares.