Showtime

Juli lë Kosovën për Tiranën dhe kjo është arsyeja

09/10/2023 16:17
nga:G B

Me siguri këto ditë ju ka rënë në sy finalistja e Big Brother VIP Kosova, Juliana Nura, me postimet e saj të shpeshta në qytetin e Tiranës.

Në fakt nuk bëhet fjalë për një vizitë, apo qëndrim disa ditor, por bëhet fjalë për një zhvendosje në Tiranë.

Për të kuptuar arsyen e zhvendosjes së saj në Tiranë, ndiqni materialin e mëposhtëm: